Ervaringsverhaal Relaxmobiel – SEIN

Het verhaal van Chantal Smid-de Vries

10 oktober 2024

Een relaxmoment is een ultiem cadeau voor je team!

Als manager van Gebouw 5 van SEIN – Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde geloof ik in het welzijn en de vitaliteit van mijn team. Een relaxmomentje gunnen aan een collega is voor mij het ultieme cadeau!

Drie dagen lang hebben mijn collega’s genoten van de 15 minuten durende massage met beeld, muziek en geur in deze relaxmobiel.

Mijn collega’s hadden lovende reacties: “ik kon de drukte weer aan na mijn massage, ik kwam weer vrolijker terug op de werkvloer na deze massage, bedankt voor het lekkere relaxmomentje, een momentje voor jezelf en daarna zat ik weer vol energie!”

Vital Forest rijdt inmiddels met vijf relaxmobiels door Nederland. Check hun website (zie in comments)

De reacties op de Relaxmobiel waren eveneens lovend!

De reacties op onze Relaxmobiel spreken voor zich. Veel collega’s geven aan dat zo’n momentje hen helpt om weer met frisse moed de werkdag door te gaan. Medewerkers beschrijven het als “een heerlijk moment voor jezelf” en voelen zich weer vol energie na een korte pauze. Sommigen ervaren het als “heerlijk ontspannen, zelfs tussen alle drukte door” en hopen dat dit vaker mogelijk wordt. Ook korte uitspraken als “superleuk initiatief” en “heel goed gedaan” onderstrepen de impact van de Relaxmobiel. Daarnaast genoot  een medewerker zelfs van de “winterse sferen en kaneelluchten” dankzij de gezellige sfeer met “de haard aan en de deur open”. Eén collega merkte zelfs op dat de rust en sfeervolle omgeving herinneringen oproepen aan ontspannende momenten in de natuur. 

Ontspannen medewerkers, energieke werkvloer: De kracht van de Relaxmobiel

Ben je op zoek naar manieren om het welzijn op kantoor en de productiviteit van je medewerkers te verbeteren? Met de Relaxmobiel creëer je een plek op locatie waar je teamleden even kunnen ontsnappen aan de drukte en weer vol energie verder kunnen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan, en ontdek zelf wat een paar minuten ontspanning kunnen doen voor het werkplezier binnen jouw organisatie.

Bekijk ook onze andere nieuws artikelen

Nieuws
Ervaringsverhaal Relaxmobiel – SEIN
oktober 10, 2024
Blog
Vitaliteit medewerkers verhogen
oktober 8, 2024
Blog
Hoe Massagestoelen rugklachten op het werk Kunnen Verminderen 
mei 6, 2024
Nieuws
Ervaringsverhaal Comfortroom Gemiva de Meerkoet
april 22, 2024
Blog
De kracht van natuur op mentale gezondheid
maart 14, 2024
Nieuws
Medewerkers van Wijdezorg genieten van Relaxmobiel
maart 4, 2024