Relaxmobiel

Verras je collega’s met de Relaxmobiel op locatie

Verlaag werkstress en ontdek de kracht van massage

✓ Verlaag werkstress binnen je organisatie

✓ Ontspan & Herstel in 15 minuten

✓ Verras je collega’s

Video afspelen over cadeau voor zorgmedewerkers

Een effectief cadeau voor jouw collega’s

De Relaxmobiel is een ontspannen activiteit op jouw locatie. Eén ontspansessie duurt 15 minuten. Tijdens een ontspansessie in de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen.
Na afloop heb je weer energie, ben je relaxed en kan je er weer tegenaan!

Voor een overzichtelijke planning faciliteert Vital Forest een gepersonaliseerd online reserveringensysteem. Jouw organisatie wordt volledig ontzorgd. Als je aan de beurt bent dan stap je de Relaxmobiel in, ga je in een luxe massagestoel zitten en geniet je van jouw favoriete thema. 

Welk thema zou jij willen beleven in de Relaxmobiel? Ontspan bijvoorbeeld aan zee, maak een wandeling door de heide met een kudde schapen voor je, geniet van Schotse Hooglanders in de sneeuw, of warm op bij het kampvuur!

Cadeau voor jouw collega's binnen de zorg. Verlaag werkstress

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel

Per dag

179,-

Actie: 3e dag gratis*

Vanaf 30 dagen,

Per dag

€85

Inclusief plaatsing

Tarieven zijn exclusief vaste kosten en btw.
*Actie geldig t/m 31juli 2024

Hoe het werkt

1. Kies in de Relaxmobiel een thema

2. Start de massagestoel

3. Leun achterover en geniet van je ontspansessie.
Video afspelen

Ervaar de krachtige combinatie van massage, geweldige thema’s, aromatherapie en de natuur

Minder werkstress & ziekteverzuim binnen jouw organisatie

Feiten & cijfers

0%

99% voelt zich na een ontspansessie meer ontspannen dan vóór de ontspansessie

0%

65% ervaart zowel fysiek als mentaal een verschil na een ontspansessie

0%

59% heeft na het ontspanmoment een lager aangetoond stress niveau

0%

99% zou Vital Forest aanraden voor zijn/haar organisatie

Verbeter de vitaliteit en het werkgeluk binnen jouw organisatie

In het hectische bedrijfsleven is aandacht voor de vitaliteit en het werkgeluk van medewerkers essentieel. Wil jij als organisatie ook structurele en effectieve ontspanmomenten aanbieden? En zo het het verschil maken voor de vitaliteit van jouw medewerkers? Dit kan al vanaf €50,- per dag. 

De ontspanmomenten van Vital Forest zijn bewezen effectief en dragen op de lange termijn bij aan een positief vitaliteitsbeleid, het verlagen van werkstress en het verlagen van ziekteverzuim.

Heeft jouw organisatie meerdere vestigingen? Geen probleem! De Relaxmobiel is gemakkelijk te transporteren.

“Tijd voor mijzelf,
zodat ik er meer kan zijn
voor de ander”

Video afspelen

De Relaxmobiel op verschillende manieren inzetbaar

Verrassing voor medewerkers en vrijwilligers

Organisaties draaien vaak op enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Daarom is het altijd een goed idee om hen regelmatig in het zonnetje te zetten. Daarnaast kan je door ontspanmomenten aan te bieden werkstress voorkomen.

Evenementen

De Relaxmobiel is een geweldige activiteit voor borrels, evenementen en festivals. Een ontspanmoment in de Relaxmobiel is vooraf of ter plekke gemakkelijk te reserveren.

Senioren

Voor senioren zorgen de herkenbare thema’s van Vital Forest voor mooie momenten, waarbij unieke herinneringen weer even terugkomen. In de Relaxmobiel worden deze momenten herbeleefd.

Mensen met een beperking

Voor mensen met een beperking word het ontspanmoment in de Relaxmobiel vaak ervaren als één grote attractie. De fantasieën worden getriggerd, waardoor de belevenis extra intens wordt ervaren.

Praktische informatie

Vital Forest plaatst de Relaxmobiel op de gewenste dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de Relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De Relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Gemakkelijk zelf je ontspansessie inplannen

Vooraf faciliteert Vital Forest een online reserveringensysteem. Met dit reserveringssysteem plannen medewerkers gemakkelijk zelf hun ontspansessie in. Hierdoor hebben medewerkers een goed overzicht van de planning en kunnen er geen dubbele reserveringen ontstaan. Tevens ontvangen medewerkers vlak voor hun ontspansessie nog een herinnering.

Transport​ vanuit Arendonk en Alphen aan den Rijn

Vital Forest rekent € 0,50 per gereden km (enkele reis x4). De afstand wordt vanaf Alphen aan den Rijn en Arendonk berekend.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bedragen €75,- en bestaan uit het gereedmaken en plaatsen, installeren en weer ophalen van de relaxmobiel. Daarnaast wordt elke contactpersoon voorzien van uitgebreide instructies. Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328 of info@vitalforest.nl.

De Relaxmobiel vaker op jouw locatie?

Het is mogelijk om de Relaxmobiel structureel en voor langere periodes in het jaar in te zetten binnen jouw organisatie, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren.

De ontspanmomenten van Vital Forest zijn bewezen effectief en kunnen op de lange termijn een verschil maken voor jouw collega’s. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere vestigingen gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Heb je een vraag?
Stel hem dan hier en wij antwoorden binnen 24 uur!

Wat anderen zeggen over Vital Forest

Dave Scatozza

Ahold Delhaize Coffee Company
5/5
Een aangename verrassing vandaag, zo’n relaxcaravan (of eigenlijk 2) voor de deur. Een kwartier lang genieten, terwijl je dromerig voor je uit kijkt naar een boswandeling in de winter, luistert naar de rustgevende muziek en de massagestoel ondertussen de boel eens flink losmaakt… Als we dit nou vast op kantoor hadden, was het écht geweldig geweest.

Ilse Kleingeld

Severinus
5/5
Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Herma Schouwink

De Connectie
5/5
Donderdag 7 september stond, als verrassing en afsluiting van een afdelingsuitje, deze relax mobiel bij het restaurant. Niemand had het verwacht, of er ooit van gehoord, en heeft genoten van de 15 minuten durende massage. Wil je ook eens iets leuks voor bijv. je collega’s doen dan is dit echt een aanrader!

Judith Jansen

Thebe Clossenborch
5/5
Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Joleen

Zorgcentrum St. Franciscus
5/5
We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Helen Steenhoek

Zonnenhuisgroep Vlaardingen
5/5
Ik heb weer genoten van een fantastisch ontspanmoment/stoelmassage in de Vital-Forest caravan. Heerlijk zo’n moment onder werktijd : je hoeft er niet voor van huis, lekker dichtbij en weer ontspannen aan het werk !

Jeroen en Trudy Cuijpers

Thomashuis Gorinchem
5/5
Zowel de bewoners als hun begeleiders van Thomashuis Goirle hebben ontzettend genoten van de relaxmobiel! Even een momentje voor jezelf. Helemaal wegdromen bij de fijne stoelmassage, heerlijke geuren en ontspannende muziek. Iedereen kwam met een glimlach naar buiten. Echt een aanrader!

Francien van de Ven

Zorgboerderij Grootenhout
5/5
Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Ellen van Leuken

Zorgboerderij De Wederloop
5/5
Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Download de brochure

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.