Massagestoel

Een massagestoel voor op de werkvloer

Massage - Jouw ultieme ontspanervaring!

De massagestoelen van Vital Forest

 

Bij Vital Forest kan je ook terecht voor een massagestoel. Daarnaast zijn wij erin gespecialiseerd om visuele elementen toe te voegen aan de ruimte. Met deze elementen behaalt men een nog diepere ontspanning. Er is voor elke ruimte een oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De massagestoel is een belangrijke hulpbron om rug, schouder en nekklachten te voorkomen. Een massage zorgt voor soepelere spieren en een goede doorbloeding. Na een massage voel je je energiek en vitaal en kunnen vrijgekomen afvalstoffen uitgescheiden worden. Bediening van de massagestoelen is zeer eenvoudig en je kunt tijdens een massage je schoenen aanhouden. 

​✓ Voorkom nek, schouder en rugklachten
✓ Houd medewerkers binnen je organisatie fit & vitaal
✓ Verlaag werkstress en ziekteverzuim binnen je organisatie.
✓ Verras je medewerkers elke dag met een effectieve massage.

Massagestoel SL-T101

Massagestoel-SL-T101-alt

Massagestoel Leone Business

Massagestoel-SL-A-39-1_alt

De massagestoelen worden gratis geleverd en hebben 1 jaar garantie. Leveringstijd is circa 1 tot 2 weken*.

Voorkom nek, schouder en rugklachten

Zowel de Massagestoel SL-T101 als de Massagestoel Leone Business zijn effectieve massagestoelen om nek, schouder en rugklachten bij medewerkers en cliënten te voorkomen. Naast het fijne ontspanmoment zorgt een regelmatige massage in een massagestoel voor soepele spieren met een goede doorbloeding. Medewerkers en cliënten voelen zich na een massage fit en vitaal. De massagestoelen die Vital Forest aanbiedt zijn extra geschikt voor op de werkvloer, omdat je je schoenen tijdens de massage aan kan houden.

Massagestoel SL-T101

De massagestoel basic is de meest gebruiksvriendelijke massagestoel die beschikbaar is. Deze massagestoel basic bevat 9 verschillende airbags en deze wordt ook gebruikt in de Relaxmobiel. Met één druk op de knop start je een massageprogramma en kan je genieten van verschillende massagetechnieken. De massagestoel biedt een stevige kuit, bil en nek-schouder-rug massage over 90 cm van je lichaam. De massage zorgt voor soepele spieren, een goede doorbloeding en het is een structurele hulpbron om lichamelijke klachten te voorkomen. Je kan de Massagestoel Basic al voor €2.350,- exclusief Btw bestellen, inclusief bezorgen bestellen en 1 jaar garantie.

Massagestoel Leone Business

De massagestoel comfort is de luxere variant. Deze massagestoel biedt de hoogste kwaliteit massage voor op de werkvloer. De massagestoel bevat bijna het dubbele (19) aan airbags ten opzichte van de massagestoel basic. Naast de de kuit, bil en nek-schouder-rug massage biedt de massagestoel comfort ook nog een fijne rug verwarming, arm massage en extra massageprogramma’s. De massagestoel biedt een stevige massage over 135cm van je lichaam. Door de extra airbags en massageprogramma’s biedt de massagestoel comfort een extra hoge kwaliteit massage. Je kan de Massagestoel Comfort al voor €2.775,- exclusief Btw bestellen, inclusief bezorgen bestellen en 1 jaar garantie.

Waarom massage​

Ontspanning met een massagestoel op de werkvloer

Massage stimuleert de doorbloeding waardoor het lichaam en de geest scherper en vitaler wordt en de persoon zich beter voelt.

Massagestoel SL-T101​
Massagestoel Leone Business
Nek-schouder-rug massage
Uitsparing voor nekmassage
Automatische programma’s
– Full body
– Nek & schouder
– Onderrug
– Spierpijn
– Comfort (tegen vermoeidheid)
– Relax (stimulering doorbloeding)
– Nek & schouder
– Onderrug
Handig instelbaar
Kuitmassage
Bilmassage

Alleen airbags​

Volledig

Airbags

11

20 20

Druk airbags instelbaar​
Massagetechtniek​

2D | I-shape​

2D | I-shape​

Wallspace systeem (1)​
Armmassage
Rugverwarming
Massage bereik​

90 cm

135 cm​

Massagestoel comfort

Nek-schouder-rug massage
Uitsparing voor nekmassage
Automatische programma’s
– spierpijn
– comfort (tegen vermoeidheid)
– relax (stimulering doorbloeding)
– nek & schouder
– onderrug
Handig instelbaar
Kuitmassage
Bilmassage
volledig
Airbags
20 20
Druk airbags instelbaar
Massagetechtniek
2D | L-shape
Wallspace systeem (1)
Armmassage
Rugverwarming
Massage bereik
135 cm

Massagestoel Basic

Nek-schouder-rug massage
Uitsparing voor nekmassage
Automatische programma’s
– full body
– nek & schouder
– onderrug
Handig instelbaar
Kuitmassage
Bilmassage
alleen airbags
Airbags
11
Druk airbags instelbaar
Massagetechtniek
2D | I-shape
Wallspace systeem (1)
Armmassage
Rugverwarming
Massage bereik
90 cm

Ervaar de ultieme powernap

Gewichtloos comfort​

De zero-gravity technologie en de infraroodwarmte van de powernap relax van Booztr zorgt voor een ultieme, door artsen aanbevolen, neutrale houding voor rug en wervelkolom ontlasting. 

Leun achterover en geniet van gewichtloos comfort in de comfortroom van Vital Forest.​

Met één druk op de knop breng je de stoel in de ideale powernap (hartbalans) positie. Doordat je voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen worden uw hart, rug en wervelkolom zo minimaal mogelijk belast.

Heb je een vraag?
Stel hem dan hier en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Contact opnemen

Wat anderen zeggen over Vital Forest

Dave Scatozza

Ahold Delhaize Coffee Company
5/5
Een aangename verrassing vandaag, zo’n relaxcaravan (of eigenlijk 2) voor de deur. Een kwartier lang genieten, terwijl je dromerig voor je uit kijkt naar een boswandeling in de winter, luistert naar de rustgevende muziek en de massagestoel ondertussen de boel eens flink losmaakt… Als we dit nou vast op kantoor hadden, was het écht geweldig geweest.

Ilse Kleingeld

Severinus
5/5
Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Herma Schouwink

De Connectie
5/5
Donderdag 7 september stond, als verrassing en afsluiting van een afdelingsuitje, deze relax mobiel bij het restaurant. Niemand had het verwacht, of er ooit van gehoord, en heeft genoten van de 15 minuten durende massage. Wil je ook eens iets leuks voor bijv. je collega’s doen dan is dit echt een aanrader!

Judith Jansen

Thebe Clossenborch
5/5
Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Joleen

Zorgcentrum St. Franciscus
5/5
We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Helen Steenhoek

Zonnenhuisgroep Vlaardingen
5/5
Ik heb weer genoten van een fantastisch ontspanmoment/stoelmassage in de Vital-Forest caravan. Heerlijk zo’n moment onder werktijd : je hoeft er niet voor van huis, lekker dichtbij en weer ontspannen aan het werk !

Jeroen en Trudy Cuijpers

Thomashuis Gorinchem
5/5
Zowel de bewoners als hun begeleiders van Thomashuis Goirle hebben ontzettend genoten van de relaxmobiel! Even een momentje voor jezelf. Helemaal wegdromen bij de fijne stoelmassage, heerlijke geuren en ontspannende muziek. Iedereen kwam met een glimlach naar buiten. Echt een aanrader!

Francien van de Ven

Zorgboerderij Grootenhout
5/5
Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Ellen van Leuken

Zorgboerderij De Wederloop
5/5
Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.