Partner programma’s

Ga zelf aan de slag en verbeter de vitaliteit

Verbeter de vitaliteit, de productiviteit en het werkgeluk van medewerkers effectief met onze partnerprogramma’s. Combineer één van de programma’s met Vital Forest en ontdek de voordelen! 

“Je vitaliteit heb je zelf in de hand, ga aan de slag met je eigen mentale welzijn”

FullCharge - Krijg grip op psychische verzuim

Vital Forest en FullCharge vullen elkaar aan. Waar Vital Forest krachtige ontspanningsmomenten aanbiedt, helpt FullCharge medewerkers zelf actief aan de slag te gaan met hun mentale gezondheid. Door middel van uitdagingen biedt FullCharge een luchtige oplossing om preventief te werken aan het verbeteren van mentale gezondheid.

Met FullCharge werken medewerkers 5-10 minuten per dag, op een moment naar keuze, aan mentale gezondheid. Hierdoor ontstaat er geen druk, maar plezier. Van het verbeteren van nachtrust tot beter omgaan met piekergedachten. Medewerkers volgen gedurende het hele jaar praktische 14-daagse uitdagingen op basis van hun eigen behoeften en interesses en ontvangen dagelijks feedback van een coach op basis van de activiteiten die zij voltooid hebben in de app.

Vital Forest en FullCharge zijn effectief op zichzelf, maar zeer krachtig in te zetten als combinatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Koert Hendriks - Word stress de baas

Koert Hendriks heeft zeer krachtige trainingen ontwikkeld om zelf aan de slag te gaan met stress, voeding en slaap. In de training “Stress de baas” ga je door middel van oefeningen en visuele uitleg aan de slag om stress en dagelijkse uitdagingen de baas te worden. Het is een zeer uitgebreide training die jou helpt bewuster te kiezen en te handelen in werk en privé, slimmer om te gaan met stress en beter voor jezelf te zorgen. Zo kun je de beste zorg blijven geven aan anderen. 

De training is een mooie aanvulling op de oplossingen die Vital Forest aanbiedt. Stress de baas is te bestellen voor €168, met deze training verdien je tevens ook accreditatiepunten voor SKJ, V&VN en KVKZ.

Wil je de training voor je hele team aanbieden, samen met de Relaxmobiel? Dit kan, wij bieden speciale partnerbundels aan. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Let’s LIV - Zelf zorg en leiderschap

Ga van hoog verzuim naar een gezonde werkcultuur met Let’s Liv. Als leidinggevende in de zorg stond Patricia van Let’s Liv voor een grote uitdaging toen ze verantwoordelijk werd voor twee teams van 30 zorgprofessionals. Door zelfzorg als belangrijkste onderwerp te nemen, werd de basis gelegd voor echte verandering.  Let’s Liv heeft verschillende programma’s ontwikkeld om jouw leiderschap en zelfzorg te versterken en naar het hoogste niveau te tillen. Met programma’s variërend van een LIV Boost van één uur voor je team tot uitgebreide leiderschapsontwikkelingsprogramma’s van vier dagen voor wie dieper wil gaan. Tevens heeft Let’s Liv één van onze thema’s in de Relaxmobiel en Comfortroom verzorgd. In dit thema maak je een wandeling met jezelf waardoor je door krachtige visualisatie het belang van een ontspanmoment ontdekt.

Vital Forest - jouw partner voor ontspanning op de werkvloer

Verlaag werkstress met de oplossingen van Vital Forest