Comfortroom

De voordelen van een comfortroom

✓ Verlaag werkstress en ziekteverzuim binnen je organisatie

✓ Verras medewerkers elke dag door effectieve ontspanmomenten aan te bieden

✓ Voorkom personeelsverloop binnen je organisatie

Video afspelen

Comfortroom Vital Forest

Vital Forest faciliteert een comfortroom die ingezet kan worden als preventieve interventie voor medewerkers en cliënten.

Met de keuze uit meer dan 10 thema’s is elk ontspanmoment in de comfortroom van Vital Forest weer een unieke en effectieve belevenis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie strandwandeling met een frisse zomergeur, of een verwarmend kampvuur.

Tijdens een ontspanmoment van 15 minuten vindt er een positieve gevoelsverandering plaats en verlaagt het stressniveau.

Ontspanning op de werkvloer met de comfortroom van Vital Forest
Ontspanning op de werkvloer met de comfortroom van Vital Forest
Ontspanning op de werkvloer met de comfortroom van Vital Forest

Stel je eigen comfortroom samen

Vital Forest faciliteert graag een comfortroom bij jouw organisatie. Deze is in één tot twee dagen geïnstalleerd en er is géén grote verbouwing noodzakelijk. Het faciliteren van een ontspanruimt e van Vital Forest is in alle gevallen maatwerk en afhankelijk van de wensen en behoeften van jouw organisatie. De volgende stappen worden ondernomen bij het realiseren van een comfortroom van Vital Forest:

– Analyse van de wensen en behoeften van je organisatie.
– Bezoek op locatie en in kaart brengen van de beschikbare ruimte.
– Je organisatie ontvangt een 3D visualisatie.
– Voorstel voor materiaalgebruik.
– Je organisatie ontvangt een voorstel.
– De installatie duurt één tot twee dagen (geen grote verbouwingen).
– Met de licentieservice van slechts €3,50 per dag ontvangt je organisatie
10+ thema’s, seizoengeuren en service van Vital Forest.

Ontspanning

Ontspanning vormt samen met slaap, beweging en een gezond voedingspatroon de basis voor een gezonde levensstijl.

Vitaliteit

Ontspanmomenten dragen bij aan een goede fysieke en mentale gezondheid.

Geluk

Ontspannen en uitgeruste medewerkers of cliënten voelen zich beter en hebben minder zorgen/stress.

“Heerlijk genieten,
rust en ontspanning, dit mag
wel regelmatig gedaan worden”

“Heerlijk genieten, rust en ontspanning, dit mag wel regelmatig gedaan worden”

Ontdek de unieke themas van Vital Forest

Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en deze geeft een extra luxe sfeer aan de ontspanruimte. Opstijgende luchtbelletjes zorgen voor een mooie beweging in het water en de schittering op de tafel. Voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning.

Bij het kijken naar een aquarium treedt er automatisch een stress verlagende reactie op bij zowel jongeren als ouderen. Het levende schilderij zorgt voor extra kalmte en een ontspannen gevoel.

Kies je inrichting

We kunnen de Biorb helemaal naar wens inrichten. Zodat deze perfect aansluit bij jullie Comfortroom. Kies bijvoorbeeld uit een seizoensinrichting zoals een zomerthema met planten en andere zomerse elementen. Of ga juist voor een herfstinrichting met paddenstoelen en herfstkleuren.

Heb je een vraag?
Stel hem dan hier en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Contact opnemen

Wat anderen zeggen over Vital Forest

Dave Scatozza

Ahold Delhaize Coffee Company
5/5
Een aangename verrassing vandaag, zo’n relaxcaravan (of eigenlijk 2) voor de deur. Een kwartier lang genieten, terwijl je dromerig voor je uit kijkt naar een boswandeling in de winter, luistert naar de rustgevende muziek en de massagestoel ondertussen de boel eens flink losmaakt… Als we dit nou vast op kantoor hadden, was het écht geweldig geweest.

Ilse Kleingeld

Severinus
5/5
Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Herma Schouwink

De Connectie
5/5
Donderdag 7 september stond, als verrassing en afsluiting van een afdelingsuitje, deze relax mobiel bij het restaurant. Niemand had het verwacht, of er ooit van gehoord, en heeft genoten van de 15 minuten durende massage. Wil je ook eens iets leuks voor bijv. je collega’s doen dan is dit echt een aanrader!

Judith Jansen

Thebe Clossenborch
5/5
Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Joleen

Zorgcentrum St. Franciscus
5/5
We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Helen Steenhoek

Zonnenhuisgroep Vlaardingen
5/5
Ik heb weer genoten van een fantastisch ontspanmoment/stoelmassage in de Vital-Forest caravan. Heerlijk zo’n moment onder werktijd : je hoeft er niet voor van huis, lekker dichtbij en weer ontspannen aan het werk !

Jeroen en Trudy Cuijpers

Thomashuis Gorinchem
5/5
Zowel de bewoners als hun begeleiders van Thomashuis Goirle hebben ontzettend genoten van de relaxmobiel! Even een momentje voor jezelf. Helemaal wegdromen bij de fijne stoelmassage, heerlijke geuren en ontspannende muziek. Iedereen kwam met een glimlach naar buiten. Echt een aanrader!

Francien van de Ven

Zorgboerderij Grootenhout
5/5
Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Ellen van Leuken

Zorgboerderij De Wederloop
5/5
Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.