MASSAGESTOEL SL-T101

€ 2.350,00 excl. BTW

De SL-T101 is één van de meest populaire massagestoelen voor op de werkvloer. De massagestoel beschikt over een eenvoudige bediening waarbij medewerkers met één druk op de knop een massageprogramma kunnen starten. Daarmee is de massagestoel SL-T101 de meest gebruiksvriendelijke massagestoel die er is.

De massagestoel biedt een stevige nek-schouder-rug massage. In slechts 15 minuten zorgt de massage voor soepele spieren en een betere doorbloeding en minder stress bij medewerkers. Het is een structurele hulpbron om lichamelijke klachten te voorkomen. Met 9 airbags en verschillende massagetechnieken kom je in deze massagestoel helemaal tot rust.

VOORRAAD 9

“Voorkom effectief nek, schouder en rugklachten bij medewerkers"

Beschrijving

De massagestoel SL-T101 biedt een intensieve massage van rug en kuiten en is makkelijk te verplaatsen, wat hem geschikt maakt voor verschillende locaties binnen een organisatie. Door zijn robuuste bouw en eigentijds design is hij niet alleen functioneel, maar ook een aantrekkelijke aanvulling op de werkomgeving. Tevens kunnen medewerkers hun schoenen aanhouden tijdens de massage, wat een ontspanmoment nog toegankelijker maakt.

Gebruikers van de SL-T101 hebben positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze het gebruiksgemak, de effectiviteit van de massage en de bijdrage aan hun welzijn benadrukken. Medewerkers voelen zich na een massage van slechts 15 minuten weer fit en vitaal. De stoel is niet alleen populair in kantooromgevingen, maar ook in zorginstellingen, scholen en andere plaatsen waar ontspanning en stressverlichting belangrijk zijn.

Naast de verkoop van massagestoelen is Vital Forest erin gespecialiseerd om visuele elementen toe te voegen aan de ruimte. Met deze elementen behalen medewerkers een nog diepere ontspanning. Er is voor elke ruimte een oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afmetingen, gewicht en stroom

Afmeting zit positie

125x76x115 cm (lxbxh)

Afmeting ligpositie

185x76x90 cm (lxbxh)

Breedte bij bezorgen

76 cm

Gewicht

93 kg

Wattage

180 watt

Alle kenmerken van de T101

Onderstaand de unieke kenmerken van deze massagestoel en we nodigen je graag
uit om dat zelf te komen ervaren.

Programma’s

Airbag & Techniek

Specs

Instellingen

PROG. 1: De nadruk licht op ontspannende en comfortabele massage ervaring
PROG. 2:  Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid

13 Airbags
5 In het zitvlak
8 Voor kuitmassage

MASSAGETECHNIEKEN

Kneden
Klappen
Kloppen
Gelijktijdig kneden en klappen
Shiatsu

3 Snelheden
 3 Breedte instellingen massagehanden

2D massage techniek (1)
Lengte massage 95cm
Quick acces buttons op de armleuning
Massageduur aanpasbaar door de beheerder 1-99 minuten

 Nek- & schoudermassage
Rug- & heupmassage
Kuit
Magnetische therapy
2 Automatische programma’s
Massage kan deels handmatig worden ingesteld op elke gewenste massagevorm
Hoek van de ligpositie kan worden aangepast, kuitsteun en rugleuning kunnen worden verhoogd en verlaagd

Programma's

 • PROG. 1:
  De nadruk licht op ontspannende en comfortabele massage ervaring

 • PROG. 2:  Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid

Airbag & technieken

 • 13 Airbags
 • 5 In het zitvlak
 • 8 Voor kuitmassage

MASSAGETECHNIEKEN

 • Kneden
 • Klappen
 • Kloppen
 • Gelijktijdig kneden en klappen
 • Shiatsu

 • 3 Snelheden
 • 3 Breedte instellingen massagehanden

Specs

 • 2D massage techniek (1)
 •  Lengte massage 95cm
 • Quick acces buttons op de armleuning
 • Massageduur aanpasbaar door de beheerder 1-99 minuten

Instellingen

 • Nek- & schoudermassage
 • Rug- & heupmassage
 •  Kuit
 • Magnetische therapy
 •  2 Automatische programma’s
 •  Massage kan deels handmatig worden ingesteld op elke gewenste massagevorm
 • Hoek van de ligpositie kan worden aangepast, kuitsteun en rugleuning kunnen worden verhoogd en verlaagd

1. Massagestoelen bestaan in 2D en 3D techniek: Verschil tussen de 2D en 3D techniek is mogelijkheid om bij 3D de intensiteit in te stellen. Je kunt de massagehanden dus dichter of juist verder van je rug afzetten.

Verschillende massage technieken

Wat anderen zeggen over Vital Forest

Dave Scatozza

Ahold Delhaize Coffee Company
5/5
Een aangename verrassing vandaag, zo’n relaxcaravan (of eigenlijk 2) voor de deur. Een kwartier lang genieten, terwijl je dromerig voor je uit kijkt naar een boswandeling in de winter, luistert naar de rustgevende muziek en de massagestoel ondertussen de boel eens flink losmaakt… Als we dit nou vast op kantoor hadden, was het écht geweldig geweest.

Ilse Kleingeld

Severinus
5/5
Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Herma Schouwink

De Connectie
5/5
Donderdag 7 september stond, als verrassing en afsluiting van een afdelingsuitje, deze relax mobiel bij het restaurant. Niemand had het verwacht, of er ooit van gehoord, en heeft genoten van de 15 minuten durende massage. Wil je ook eens iets leuks voor bijv. je collega’s doen dan is dit echt een aanrader!

Judith Jansen

Thebe Clossenborch
5/5
Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Joleen

Zorgcentrum St. Franciscus
5/5
We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Helen Steenhoek

Zonnenhuisgroep Vlaardingen
5/5
Ik heb weer genoten van een fantastisch ontspanmoment/stoelmassage in de Vital-Forest caravan. Heerlijk zo’n moment onder werktijd : je hoeft er niet voor van huis, lekker dichtbij en weer ontspannen aan het werk !

Jeroen en Trudy Cuijpers

Thomashuis Gorinchem
5/5
Zowel de bewoners als hun begeleiders van Thomashuis Goirle hebben ontzettend genoten van de relaxmobiel! Even een momentje voor jezelf. Helemaal wegdromen bij de fijne stoelmassage, heerlijke geuren en ontspannende muziek. Iedereen kwam met een glimlach naar buiten. Echt een aanrader!

Francien van de Ven

Zorgboerderij Grootenhout
5/5
Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Ellen van Leuken

Zorgboerderij De Wederloop
5/5
Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons cookie beleid  Meer info

Het belang van een ontspanmoment

Ontspanning is de tegenpool van stress. Een ontspanmoment in de Relaxmobiel of vaste comfortroom heeft direct een positief effect op het gevoel en het stressniveau van een medewerker of cliënt. De omgeving en de krachtige combinatie van massage en thema’s met natuurbeelden, geluiden en geuren bieden een effectief ontspanmoment voor direct herstel van werkzaamheden. 

Fysieke & mentale gezondheid

Massage in combinatie met de rustgevende thema’s van Vital Forest vormen een geweldige vorm van ontspanning, waarbij je bewust of onbewust stil staat bij recente gebeurtenissen en de tijd neemt om deze te verwerken. Het resultaat van een ontspansessie is een opgeruimd brein, wat leidt tot meer innerlijke mentale rust en soepelere spieren.

Een geweldige verrassing

Ontspannen tijdens werktijd, wie zou dat niet willen? Met Vital Forest zet je zelfs op koude grijze dagen je collega’s in het zonnetje! Een verrassing wordt altijd gewaardeerd en het feit dat jouw organisatie hier aandacht aan besteedt, resulteert in enthousiaste en betrokken medewerkers. Medewerkers die ontspannen, ervaren een beter gevoel en hebben minder last van zorgen en stress.