MASSAGESTOEL Leone Business

€ 2.775 excl. BTW

De massagestoel Leone Business biedt de hoogste kwaliteit massage voor op de werkvloer. De massagestoel bevat 16 airbags,  5 verschillende massageprogramma’s, arm massage en een fijne rug verwarming. De tijdsduur van de massage is instelbaar door de beheerder, wij raden 15 minuten aan.

De massagestoel biedt een stevige massage over 135cm van je lichaam. Door de extra airbags en massageprogramma’s biedt de massagestoel Leone Business een extra hoge kwaliteit massage waarbij medewerkers volledig ontspannen en herstellen.

VOORRAAD 8

"De hoogste kwaliteit massage voor op de werkvloer”

Beschrijving

De massagestoel Leone Business is een hoogwaardige massagestoel die is ontworpen om een ​​compleet en luxueus massage-ervaring te bieden. Met een modern en ergonomisch ontwerp past deze stoel perfect in elke kantoor of werkomgeving.

De massagestoel Leone Business maakt gebruik van geavanceerde massagetechnologieën om een breed scala aan massagefuncties te leveren, waaronder shiatsu, kneden, kloppen en meer. Deze technologieën zijn ontworpen om spanningen en stress te verlichten, en de bloedsomloop te verbeteren. Met verschillende voorgeprogrammeerde massageprogramma’s kunnen medewerkers kiezen uit diverse massageopties die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om een ontspannende massage na een lange dag of een gerichte massage voor specifieke spiergroepen, de massagestoel Leone Business biedt een veelzijdige ervaring.

Naast de verkoop van massagestoelen is Vital Forest erin gespecialiseerd om visuele elementen toe te voegen aan de ruimte. Met deze elementen behalen medewerkers een nog diepere ontspanning. Er is voor elke ruimte een oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afmetingen, gewicht en stroom

Afmeting zit positie

125x76x115 cm (lxbxh)

Afmeting ligpositie

185x76x90 cm (lxbxh)

Breedte bij bezorgen

76 cm

Gewicht

88 kg

Wattage

150 watt

Alle kenmerken van de massagestoel Leone Business

Onderstaand de unieke kenmerken van deze massagestoel en we nodigen je graag
uit om dat zelf te komen ervaren.

Programma’s

Airbag & Techniek

Specs

Instellingen

Relax: Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid

Comfort:  Nadruk op ontspannende en comfortabele massage ervaring

Spierpijn:  Om na de massage weer vitaal uit de stoel te komen

Onderrug 

Nek en schouder

16 Airbags
4 Voor bovenarm massage
8 Voor arm massage
  4 Voor kuitmassage

MASSAGETECHNIEKEN

Kneden
Klappen
Kloppen
Gelijktijdig kneden en klappen
Shiatsu

3 Snelheden
 3 Breedte instellingen massagehanden

2D massage techniek (1)
Lengte massage 135cm
Het wallspace systeem (2)
Rugverwarming
Quick acces buttons voor enkele functies
Afstandsbediening
USB oplaadpunt voor telefoon
Massageduur instelbaar
Automatisch aanpassen van de beenlengte. De voetconsole kan 15cm uitschuiven
Komt na afloop massage automatisch weer rechtop te staan

 Nek- & schoudermassage
 Rug- & heupmassage
Kuit- & voetmassage
Nek- & rugstretch
Magnetische therapy
6 Automatische programma’s
Massage kan handmatig worden ingesteld op elke gewenste massagevorm
Hoek van de ligpositie kan worden aangepast, kuitsteun en rugleuning kunnen worden verhoogd en verlaagd
Duur van de massage kan vooraf worden ingesteld door de beheerder

Programma's

Relax:  Diepte massage met nadruk ontspanning en wegnemen vermoeidheid


Comfort: Nadruk op ontspannende en comfortabele massage ervaring


Spierpijn: om na de massage weer vitaal uit de stoel te komenm na de massage weer vitaal uit de stoel te komen


Airbag & Techniek

 • 16 airbags
 • 4 Voor bovenarmmassage
 • 8 Voor armmassage
 • 4 Voor kuitmassage

MASSAGETECHNIEKEN

 • Kneden
 • Klappen
 • Kloppen
 • Gelijktijdig kneden en klappen
 • Shiatsu

 • 3 Snelheden
 • 3 Breedte instellingen massagehanden

Specs

 • 2D massage techniek (1)
 • Lengte massage 135 cm
 • Het wallspace systeem (2)
 • Rugverwarming
 • Quick acces buttons voor enkele functies
 • Afstandsbediening
 • USB oplaadpunt voor telefoon
 • Massageduur instelbaar
 • Automatisch aanpassen van de beenlengte. De voetconsole kan 15cm uitschuiven
 • Komt na afloop massage automatisch weer rechtop te staan

Instellingen

 • Nek- & schoudermassage
 • Rug- & heupmassage
 • Kuit- & voetmassage
 • Nek- & rugstrech
 • Magnetische therapy
 • 6 Automatische programma’s
 • Massage kan handmatig worden ingesteld op elke gewenste massagevorm
 • Hoek van de ligpositie kan worden aangepast, kuitsteun en rugleuning kunnen worden verhoogd en verlaagd
 • Duur van de massage kan vooraf worden ingesteld door de beheerder

 1. Massagestoelen bestaan in 2D en 3D techniek: Verschil tussen de 2D en 3D techniek is mogelijkheid om bij 3D de intensiteit in te stellen. Je kunt de massagehanden dus dichter of juist verder van je rug afzetten.
 2. Wallspacesysteem: techniek die er voor zorgt dat de stoel nagenoeg geheel tegen de muur aan kan staan. Als je kiest voor de ligstand, dan schuift en kantelt de stoel naar voren. En daarmee staat je stoel een stuk mooier in de ruimte.

Verschillende massage technieken

Wat anderen zeggen over Vital Forest

Dave Scatozza

Ahold Delhaize Coffee Company
5/5
Een aangename verrassing vandaag, zo’n relaxcaravan (of eigenlijk 2) voor de deur. Een kwartier lang genieten, terwijl je dromerig voor je uit kijkt naar een boswandeling in de winter, luistert naar de rustgevende muziek en de massagestoel ondertussen de boel eens flink losmaakt… Als we dit nou vast op kantoor hadden, was het écht geweldig geweest.

Ilse Kleingeld

Severinus
5/5
Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Herma Schouwink

De Connectie
5/5
Donderdag 7 september stond, als verrassing en afsluiting van een afdelingsuitje, deze relax mobiel bij het restaurant. Niemand had het verwacht, of er ooit van gehoord, en heeft genoten van de 15 minuten durende massage. Wil je ook eens iets leuks voor bijv. je collega’s doen dan is dit echt een aanrader!

Judith Jansen

Thebe Clossenborch
5/5
Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Joleen

Zorgcentrum St. Franciscus
5/5
We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Helen Steenhoek

Zonnenhuisgroep Vlaardingen
5/5
Ik heb weer genoten van een fantastisch ontspanmoment/stoelmassage in de Vital-Forest caravan. Heerlijk zo’n moment onder werktijd : je hoeft er niet voor van huis, lekker dichtbij en weer ontspannen aan het werk !

Jeroen en Trudy Cuijpers

Thomashuis Gorinchem
5/5
Zowel de bewoners als hun begeleiders van Thomashuis Goirle hebben ontzettend genoten van de relaxmobiel! Even een momentje voor jezelf. Helemaal wegdromen bij de fijne stoelmassage, heerlijke geuren en ontspannende muziek. Iedereen kwam met een glimlach naar buiten. Echt een aanrader!

Francien van de Ven

Zorgboerderij Grootenhout
5/5
Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Ellen van Leuken

Zorgboerderij De Wederloop
5/5
Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Het belang van een ontspanmoment

Ontspanning is de tegenpool van stress. Een ontspanmoment in de Relaxmobiel of vaste comfortroom heeft direct een positief effect op het gevoel en het stressniveau van een medewerker of cliënt. De omgeving en de krachtige combinatie van massage en thema’s met natuurbeelden, geluiden en geuren bieden een effectief ontspanmoment voor direct herstel van werkzaamheden. 

Fysieke & mentale gezondheid

Massage in combinatie met de rustgevende thema’s van Vital Forest vormen een geweldige vorm van ontspanning, waarbij je bewust of onbewust stil staat bij recente gebeurtenissen en de tijd neemt om deze te verwerken. Het resultaat van een ontspansessie is een opgeruimd brein, wat leidt tot meer innerlijke mentale rust en soepelere spieren.

Een geweldige verrassing

Ontspannen tijdens werktijd, wie zou dat niet willen? Met Vital Forest zet je zelfs op koude grijze dagen je collega’s in het zonnetje! Een verrassing wordt altijd gewaardeerd en het feit dat jouw organisatie hier aandacht aan besteedt, resulteert in enthousiaste en betrokken medewerkers. Medewerkers die ontspannen, ervaren een beter gevoel en hebben minder last van zorgen en stress.